Fri frakt inom Sverige

Fri frakt inom Sverige

Upplev handgjort glas

Upplev handgjort glas

Tillverkat i Rejmyre

Tillverkat i Rejmyre

Reijmyre logotyp
Produkter
SkålarNyheterVaser & KrukorFatLjuslyktorKannor & KarafferServiser
Formgivare
Om oss
Reijmyre logotyp

Varukorg

Produkter
Formgivare
Bert KindåkerMicke Åstrand Marie Åkerlund Lina Öhlund Jeanette KarstenMargareta HennixTyko AxelssonRichard Juhlin Filippa Reuterswärd Monica BrattTomas Harila Carlgren
Om oss

Medlem?

Är du medlem i Reijmyres kundklubb eller företag?

Inloggning

Logga in som företag eller medlem i Reijmyres kundklubb.

Ta del av exklusiva erbjudanden och produkter genom att skapa ett konto.

dukning03

K U N D U P P D R A G

Reijmyre

/

Kunduppdrag

De flesta associerar Reijmyre Glasbruk med estetiskt tilltalande glas på en plats som förenar historia, konstnärer, entusiaster. Utöver det skräddarsyr och utvecklar vi högklassiga produkter enligt önskemål.

Vi värdesätter långsiktigt hållbara partnerskap och samarbetsrelationer. Vårt produktutvecklingsteam är både effektiva och lyhörda inför specifika behov, funktion och design. Vi vill att samarbetet ska bli inspirerande och framgånsrikt för alla involverade.

Bukowskis jubileumsutgåva av klassikern Hortus i färgen bärnsten. Josef Frank formgav den ursprungliga Hortuskrukan i mässing, 1938. Senare under krigsåren, då all metall var hårdvaluta, lät Svenskt Tenn beställa en variant i glas. På Svenskt Tenns vårutställning 1942, visades Horuskrukan i rubinrött, smaragdgrön och stomatolblått glas. Idag tillverkas mycket av Svenskt Tenns breda glassortiment hantverksmässigt på Reijmyre Glasbruk bland annat Hortuskrukan.

I samband med Bukowskis 150 års jubileum 2020 presenterade Bukowskis tillsammans med Svenskt Tenn en jubileumsbilaga av klassikern Hortus i 100 exemplar med graverad märkning i botten, som lanserades i den eleganta färgen bärnsten. Detta var första gången krukan Hortus tillverkades i en helt ny färg sedan den formgavs och producerades i glas i början av 1940-talet. Samarbetet blev en fantastisk succé och samtliga krukor sålde slut inom några minuter efter säljstart. I november kommer Svenskt Tenn ha säljstart Av Hortuskrukan i bärnstensfärg.

Svenskt Tenn är Glasbrukets största kund och vi tillverkar många produkter exklusivt för Svenskt Tenn. Ann Wåhlström formgav 2009 vasserien Iris i 3 storlekar, 2 färger för Svenskt Tenn. Hösten 2019 presenterades en ny vas för blomlökar i serien. Hösten 2020 kommer vasserien att börja säljas även i den nya färgen bärnsten.

G(l)asturbiner från Siemens tillverkade på Reijmyre Glasbruk. Våren 2020 har vi samarbetat i ett mycket spännande projekt med Siemens Energy och till verkat vinglas och glasskulpturer formade som Siemens världsledande gasturbiner.

Skål med djupslipad dekor och egen gravyr.

H&M skålen med egen dekor, gjordes till Hennes & Mauritz 50-års jubileum.

ABSOLUT

Kontakta oss för mer information om specialdesignad produkt.

order@reijmyre.com

Reijmyre Footer Logo

Nyhetsbrev

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden och 10% på medlemsprodukter.

Öppettider

Glasblåsning

Måndag-fredag: 10.45-14.30

Lördag-söndag: Stängt

Butiken

Måndag-fredag: 10.00-17.00

Lördag-söndag: 11.00-16.00

Kontaktuppgifter

Reijmyre

Glasbruksvägen 42, 612 71 Rejmyre

Tel: 011-87180

Mobil: 070-3174655

E-post: order@reijmyre.com

Showroom

Engelbrektsgatan 25, 11432 stockholm

E-post: ebba@reijmyre.com

Instagram: Reijmyre_showroom

Betalning & Fraktalternativ

klarnaDHL
Köpvillkor
Reijmyre Glasbruk AB - Org.nr: 559183-9583 © 2021

Nyhetsbrev

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden och 10% på medlemsprodukter.

Genom att kryssa denna ruta samtycker du till att Reijmyre Glasbruk AB (”Reijmyre”) behandlar din e-postadress i marknadsföringssyfte och att Reijmyre förser dig med information om nya produkter och tjänster eller liknande marknadsföring. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom de kontaktvägar som anges i Reijmyres dataskyddspolicy, eller på det sätt som anges i den kommunikation vi skickar till dig. Återkallar du ditt samtycke kommer behandlingen av dina personuppgifter att upphöra. Vänligen notera att lagligheten av den behandling som skett innan samtycke återkallas inte påverkas.